2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ingyen nyár után hűvös cella?

További sértettjeit keresi a rendőrség annak az idősödő férfinak, aki a gyanú szerint rendszeresen fizetés nélkül szállt meg az ország különböző szállodáiban - értesült a HavariaPress.
2009. április 1. szerda 13:30 - HírExtra
A csaló tevékenységéről a nyomozók az elmúlt időszakban már több bejelentést is kaptak, elsősorban szállodák és panziók tulajdonosaitól, de eddig nem sikerült azonosítani. A kiszemelt szálláshelyek recepcióin ugyanis rendszerint álnéven jelentkezett be, több napra bérelt szobát, és igénybe vett számos szolgáltatást is, de az utolsóelőtti napon mindig fizetés nélkül távozott.

Végül a napokban a váci egyenruhások kerítették kézre, s azóta a városi bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását is. A nyomozók azonban azt gyanítják, hogy az férfinak az eddigi bejelentőkön felül további sértettjei is lehetnek, ezért várják mindazok jelentkezését, akik hasonló csalás áldozatai lettek az elmúlt hónapokban. A bejelentések megtehetők a Váci Rendőrkapitányság elérhetőségein, illetve az ingyenesen hívható 107 vagy 112-es telefonszámokon is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását