2024. április 26. - Ervin

Megerőszakolta és fajtalankodásra kényszerítette anyát és lányát

Erőszakos közösülés és szemérem elleni erőszak gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást egy férfi ellen, aki a Vas megyei Sótony községben megerőszakolt egy 13 éves kislányt és az édesanyját, majd fajtalankodásra kényszerítette őket - közölte a rendőrség.
2007. november 27. kedd 14:07 - Hírextra

A büntetett előéletű gyanúsított albérlőként élt a háromgyermekes édesanya házában, és nyári beköltözésétől rettegésben tartotta a családot - mondta el az MTI-nek Szalai Ferenc őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

"A férfi november 25-én a kora esti órákban behívta a szobájába a nőt és 13 éves lányát, megfenyegette őket, majd megerőszakolta a gyermeket, egymással történő fajtalankodásra kényszerítette őket, amiről mobiltelefonjának kamerájával felvételt készített" - közölte.

Hozzáfűzte: másnap az édesanyának sikerült elmondania a történteket egy ismerősnek, aki értesítette a rendőrséget. A férfit előállították, majd a helyi büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, mert, mint kiderült, előző börtönbüntetésének letöltését már meg kellett volna kezdenie és ezért ellene korábban elfogató parancsot adtak ki.

A rendőrség feltételezi, hogy a férfi gyanúsítható Sótonyban és környékén elkövetett lopásokkal és betöréses lopásokkal is, ezért a megindított nyomozást ezekre a bűncselekményekre is kiterjesztették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását