2024. április 30. - Katalin, Kitti

Karácsonyi karaván

Szórakoztató programokat kínál 23 városban és településenként 10 családnak alapvető tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot adományoz a világ legnagyobb alkoholmenetes italgyártója, amely idén immár nyolcadik alkalommal indítja országjáró útjára két kam
2007. november 27. kedd 18:10 - Hírextra

A kamionok november 28-tól december 23-ig járják be az országot és 23 városban (Nagykarácsony, Balatonboglár, Körmend, Pápa, Fertőd, Jászberény, Salgótarján, Nyíregyháza, Miskolc, Ózd, Szolnok, Sopron, Szombathely, Tamási, Kaposvár, Pécs, Székesfehérvár, Gyöngyös, Mohács, Szeged, Békéscsaba, Debrecen, Kisújszállás) kínálnak családi programot.

Az egyik kamion a Mikulás szobáját rejti majd, a másik interaktív játékokat. A szórakoztató előadások, műsorok kavalkádja mellett hagyományőrző kézműves foglalkozások, bűvészmutatványok, változatos színpadi előadások közül választhatnak az érdeklődők, miközben a Palinta Társulat, valamint Judit és a Zenemanók gondoskodnak a vidám hangulatról - tájékoztatta az MTI-t a Coca-Cola Magyarország.
Újdonság az előző évekhez képest, hogy minden helyszíni programot a tinisztár Lola fél órás fellépése zár.

A karaván állomásain a szervezők felkeresik a gyermekotthonokat és kórházak gyermekosztályait is, hogy elvigyék nekik a karácsonyi ünnep örömét. Ezen túl a helyi önkormányzatok segítségével kiválasztott tíz leginkább rászoruló nagycsalád alapvető élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagot kap - mondta Szabó Ibolya közkapcsolati és kommunikációs vezető.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását