2024. április 26. - Ervin

Becsmérlő nyilatkozat

Talán jobb lett volna, ha Michael Owen lakatot tesz a szájára. Még az legelvetemültebb angol futballfanatikusok is úgy érzik, a Newcastle United csatára elvetette a súlykot, amikor a 2010-es vb-selejtező sorsolását követően becsmérlően nyilatkozott a horv
2007. november 27. kedd 10:44 - Hírextra
Meglehetősen borús a közhangulat Angliában, miután múlt szerdán Horvátország labdarúgó-válogatottja a Wembley-stadionban küldte padlóra a háromoroszlános nemzeti csapatot. Ennek eredményeként az angolok óriási meglepetésre nem lesznek ott a jövő nyári Európa-bajnokságon, ráadásul a sors mégegyszer összehozta őket déli szomszédainkkal, a 2010-es világbajnoki-selejtezőket is egy csoprotban vívják.

Michael Owen a durbani sorsolás másnapján durván kirohant a horvátok ellen.

- Egyik játékosuk sem üti meg azt a színvonalat, hogy a mi válogatottunkban játsszon, a labdarúgás minden elemében jobbak vagyunk náluk. Ez nem csupán a technikai tudásra, a mentális hozzáállásra is érvényes. Egyszerűen többek vagyunk náluk - jelentette ki a Newcastle csatára, akitől bizony meglehetősen szokatlan ez a hangvétel.

- Persze elsősorban magunkat okolhatjuk a kiesésért, nem kellett volna hagynunk, hogy ilyen komoly tétje legyen az utolsó összecsapásnak. Nagy volt a teher a vállunkon, csak ezért hibáztunk - tette hozzá Owen, akinek a horvátok elleni verbális támadását egyértelműen elítélik, arrogánsnak és nagyképűnek nevezik a brit lapok.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását