2024. május 9. - Gergely

Vége a rövidpályás versenynek

Az amerikai Randall Bal és a svéd Therese Alshammar végzett az élen az úszók idei rövidpályás Világkupa-versengésében, amely vasárnap zárult a brazíliai Belo Horizontéban rendezett viadallal.
2007. november 26. hétfő 12:55 - Hírextra

A hét állomás alkotta, s öt világcsúcsot hozó sorozaton, amelyet öt kontinens városaiban bonyolítottak le október 19. és november 25. között, Bal összesítésben 186 pontot gyűjtött, ami egyszersmind az elsőséggel együtt járó 100 ezer dollárt is eredményezett neki. Az amerikai, aki 21 alkalommal diadalmaskodott, nem mellékesen az összes hátúszó számát megnyerve, a svéd Stefan Nystrandot (101 pont, jutalma 50 ezer dollár) és a brazil Thiago Pereirát (96 pont, 30 ezer dollár) megelőzve lett Vk-győztes.

A világszövetség, a FINA által kiírt, s mindkét nemet ugyanúgy premizáló viadalsorozat női első helyezettje, Alshammar 150 ponttal diadalmaskodott az amerikai Natalie Coughlin (120 pont) és a holland Marleen Veldhuis (65) előtt - derül ki a FINA honlapján közzétett összegzésből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását