2024. május 9. - Gergely

Kiküldték a támogatáshoz a lapokat

Minden jogosult családnak kiküldte a jövő évre vonatkozó energiaár-támogatási igénylő lapokat a Magyar Államkincstár - tájékoztatta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) hétfőn az MTI-t.
2007. november 26. hétfő 15:34 - Hírextra

Az új igénylők, azaz akik idén nyújtanak be először kérelmet, a Magyar Államkincstár lakhelyük szerint illetékes regionális irodáiban vagy az önkormányzatok ügyfélszolgálatán személyesen vehetik át az igénybejelentőt - hívta fel a figyelmet az SZMM közleményében, hozzáfűzve, hogy az igénylő lap a www.allamkincstar.gov.hu vagy a www.szmm.gov.hu honlapokról is letölthető.

A szaktárca emlékeztetett arra, hogy a jövő évi energiatámogatási igénylésre 2007. november 23-ig 109.503 kérelem érkezett be, a legtöbben, 38.710-en a dél-alföldi régióból küldték be támogatási igényüket.

A legfrissebb adatok szerint augusztus 1-je és október 31-e között 44.637 értesítést küldött ki az államkincstár: 745 ügyfél nem reagált a megkeresésre, míg 20.328 ügyfél eljutatta a hatósághoz a kiegészítő dokumentumokat - derül ki a kommünikéből.

Mint az SZMM írta, november óta 152.365 értesítést postázott az államkincstár. 15.972 ügyfél nem válaszolt, 89.397-en pedig eljuttatták az államkincstárhoz a szükséges dokumentumokat.

A minisztérium közleményében arra kéri az energiaár-támogatást igénylőket, hogy kérelmüket ne az SZMM-be, hanem a Magyar Államkincstár lakhelyük szerint illetékes regionális irodáihoz juttassák el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását