2024. április 27. - Zita

Hamis a nápolyi

Három és fél millió forint értékben foglaltak le hamis nápolyit a tompai vámosok egy cseh kamionban a hétvégén. A teherautó 2700 kiló édességet, csokoládékat és nápolyit szállított Szerbiából Szlovákiába. A vámosok a Csillagszóró hadművelet keretében téte
2007. november 26. hétfő 13:09 - Hírextra
A szakértő a 43 ezer darab kakaós nápolyiról megállapította, hogy az alkalmazott védjegyet jogosulatlanul tüntették fel a csomagoláson, ezért a hamis nápolyit a vámosok lefoglalták - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Némedi Varga Éva százados, a VPOP Dél-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.

A sofőr ellen áru hamis megjelölése miatt feljelentést tettek a VPOP Nyomozóhivatalánál.

A Csillagszóró hadműveletet tervét múlt héten csütörtökön jelentette be a Miniszterelnöki Hivatal. A karácsonyi időszakban minden évben nő a törvénysértések, visszaélések száma: mind a különböző termékekkel és a számlaadással, mind a dolgozók foglalkoztatásával kapcsolatban. Ennek visszaszorítása érdekében összehangolt, átfogó akciósorozatot indított az APEH, az ÁNTSZ, a Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága és az országos főállatorvos.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását