2024. április 29. - Péter

Szili: Eljön az igazság pillanata

Szili Katalin úgy véli, előbb-utóbb eljön az igazság pillanata, amikor majd azoknak kell elszámolniuk véleményükkel, akik úgy gondolják, hogy arra a hangra, amit ő képvisel, nincs szükség a baloldalon.
2007. november 24. szombat 12:27 - Hírextra

Az Országgyűlés elnöke ezt a Magyar Nemzet szombati lapszámának nyilatkozta arra a felvetésre, hogy mostanában sokat támadják őt baloldali orgánumokban.

"Az elmúlt napokban-hetekben elég sok támadás ért, újra a szememre vetették, hogy kifelé beszélek. Ez persze így nem igaz, én ezeket a kongresszuson, az elnökség, a választmány ülésein és más belső fórumokon is megfogalmaztam korábban is. (...) Feladatom az, hogy a közjót szolgáljam. Ezt addig fogom tenni, amíg lehetőségem van rá" - mondta Szili Katalin az újságnak.

A tömeges sztrájkokra vonatkozó kérdésre a házelnök úgy válaszolt: "felelősséggel érzem a megmozdulásokat kiváltó politikai kérdések és a társadalmi közhangulat súlyát. Mindez azonban nem magyar specialitás.

"Az ilyen megmozdulások intenzitása attól is függ, hogy hol milyen erősek a szakszervezetek, de az sem mellékes, mekkora a pártpolitikai befolyás egy-egy ilyen akcióban" - mondta a szocialista politikus. Hozzátette, hogy szerinte alapvető joga a szakszervezeteknek és a munkavállalóknak, hogy hallassák a hangjukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását