2024. március 29. - Auguszta

MSZP: 120 ezret kapnak a nyugdíjasok

Magyarországon 3 millió nyugdíjas nagyjából átlagosan 120 ezer forintot kap kézhez a napokban - közölte Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke szombaton Budapesten. Elmondta: ez a megemelt összegű novemberi nyugdíjat, a tíz hónapra visszamenőleg járó emel
2007. november 24. szombat 14:39 - Hírextra

Burány Sándor hangsúlyozta: az MSZP olyan nyugdíjrendszert alakít ki, amelyben a nyugdíjak összege nem szerencsés vagy szerencsétlen évjáratoktól függ, hanem a nyugdíjak alapja az aktív élet alatt kézhez kapott kereset, illetve a munkában eltöltött szolgálati évek száma.

Fogarasiné Deák Valéria hozzátette: a nyugdíjemelés eredményeként mostantól havonta 1,5 milliárd forinttal többet költhetnek a budapesti és a Pest megyei nyugdíjasok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. november 25. 13:45
Igen a staisztika ilyen.Persze a tény az tény. A szocik adták a 13.havi. A bukott miniszterelnök megelvett belőle. Ezzel senki sem verheti a mellét.Még Burány sem. Mert bizony 700-800ezres képviselő urak mellett rengeteg a 40-50ezres nyugdíjas.Ezt tegyék ki a kirakatba a nagyszájú rendszerváltók!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását