2024. március 29. - Auguszta

Tényleg olimpiai bajnok dulakodott

Dulakodás történt pénteken hajnalban a Budapest I. kerületi Alagút utcában, mintegy 30 méterre az Alagút bejáratától két férfi és az őket igazoltató rendőrök között, a két személyt előállították - értesült az MTI egy szemtanútól.
2007. november 23. péntek 09:35 - Hírextra

A szemtanú elmondása szerint a rendőrök megállították a két férfi személygépkocsiját, melyben többen ültek, majd a vezetőt többször megszondáztatták. A szonda nem mutatott ki eltérést, mire az illető vitába keveredett a rendőrökkel. A rendőrök megbilincselték, a másik férfi ekkor dulakodni kezdett velük. A dulakodás közben megrongálódott a rendőrautó, leesett a rendszáma, jobb első sárvédője behorpadt.

A szemtanú elmondása szerint az egyik igazoltatott azt kiáltozta, hogy ő olimpiai bajnok. Az eset hajnali 3 óra tájban történt, a helyszínelés nem sokkal 5 óra előtt fejeződött be.

A BRFK sajtóügyeletesének tájékoztatás szerint a két férfi a kihallgatás után távozhatott a rendőrségről, a dulakodó ügyében a Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt indíthat eljárást. A sofőrt - ha pozitív lesz a vérvizsgálat eredménye - ittas vezetés miatt vonhatják felelősségre.

Kormos Endre arról nem tudott nyilatkozni az MTI-nek, hogy amiatt is eljárás alá vonják-e az egyik férfit, hogy rúgásai miatt megrongálódott egy rendőrautó.

A sajtóügyeletes azt az információt megerősítette, hogy az igazoltató rendőröknek XII. kerületi kollégáik segítségével kellett megfékezniük a dulakodót.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült: a kocsit egy 40 éves exvízilabdázó vezette, verekedő társa nála két esztendővel idősebb. Az esetről péntek reggel több médiumban is felvételek jelentek meg, amelyeket egy szemközti ház lakója készített mobiltelefonjával.

Az InfoRádió szerint Kósz Zoltánról, az olimpiai bajnok vízilabdakapusról van szó. Az eset hajnali 3 óra tájban történt, a helyszínelés nem sokkal 5 óra előtt fejeződött be.

Forrás: MTI/InfoRádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását