2024. április 29. - Péter

Betörés közben elaludt

Vagy egyre unalmasabb betörni, vagy túlterheltek a betörők, vagy nem bírják a foglalkozásukkal járó éjszakai műszakot, mert megint elaludt egy közülük, ezúttal Boszniában.
2007. november 23. péntek 08:52 - Hírextra

A 21 éves férfi egy családi házba hatolt be, magához vett két karperecet és egy pár fülbevalót, aztán leült a kanapéra, hogy kifújja magát, ám eközben elaludt. A betörőre így rátalált a ház tulajdonosa, aki aztán rendőrökkel vitette el.

KRONOLÓGIA:

Az utóbbi hat év akció közben elalvó, vagy ágyba bújó betörői:

- 2002. május 15.: Oregon államban egy betörő pucérra vetkőzött és bebújt a lakás tulajdonosnőjének ágyába a hölgy mellé, miközben annak barátja is ott volt a túloldalon. A nő megérezte, hogy "vendég" jött, felébredt, sikoltozni kezdett, mire a betörő pucéran elmenekült, hátrahagyva jogosítványát.

- 2002. szeptember 12.: Hódmezővásárhelyen aludt el egy betörő, mert pálinkát is talált a lakásban, és túl sokat ivott - már előzőleg is.

- 2002. november 27.: Ausztriában aludt el egy betörő egy kanapén, mert nagyon elfáradt több ajtó- és szekrényzár feltörésében.

- 2002. december 3.: Ohio államban bújt ágyba és aludt el egy betörő tettének helyszínén oly mélyen, hogy a rendőrség alig tudta felébreszteni.

- 2003. augusztus 13.: Amszterdamban álmosodott el munkája közben egy betörő feltehetően túlterheltség miatt, mert még a rendőrség is nagyon fáradtnak találta.

- 2003. december 15.: Németországban tört be egy férfi egy házaspár otthonába, levetkőzött pucérra és befeküdt melléjük a hitvesi ágyba, a férj azonban elvitette a rendőrséggel.

2004. március 1.: Hollandiában fogtak el a rendőrök álmában egy családi házba betörőt, aki a hazatérő családot Hófehérkés jelenetrészletre késztette. "Ki alszik az ágyacskámban?" - kérdezgették előbb egymástól, aztán a betörőtől.

2004. december 17.: Autós üldözés után aludt el egy betörő Tennessee államban abban a házban, amelybe a rendőrök elől menekült.

2005. február 20.: Autófeltörés közben szunyókált el egy bűnöző, kezében csavarhúzóval. A rádiósmagnó kiszerelése haladta meg képességeit és csigázta holtfáradttá.

2005. március 1.: Alvási mélységrekordot döntött egy autótolvaj Kanadában: a rendőrség csak hangosbemondóval tudta felébreszteni.

2005. március 18.: Közvetlenül rablás előtt aludt el egy férfi az Egyesült Államokban az autójában. A rendőrségnek azért lett gyanús, mert a fején harisnyával szundikált a volán mögött és maga mellé készített egy rabláscetlit, amelynek felirata magyarul körülbelül így festene: "Fetyver van nálam Üríccse ki az öszes kaszarekeszet!"

2005. április 26.: Betörés után taxin hazafelé tartva aludt el egy betörő Németországban, de annyira, hogy a taxisofőr képtelen volt felébreszteni és ezért a rendőrségre vitte. Nekik sem sikerült könnyen. Még ekkor sem bukott volna le, ha az egyenruhás "vekker úr" láttán kapásból nem ezt kiáltja: "Nem én voltam!"

2006. július 25.: Rendőrségi furgonba tört be egy férfi, amelyben azután szépen elaludt. A rendőrségnek nem kellett messzire menni, hogy letartóztassa.

2006. augusztus 22.: Bútorboltba tört be éjjel Ausztráliában egy férfi. Az ajtó csörömpölése feltűnt egy közelben lakónak, aki értesítette a rendőröket. Azok kivonultak, és végigjárták a bútorboltot, de azt hitték, a betörő már rég elinalt, amikor horkolásra figyeltek fel...

2006. november 14.: Egy temető irodájába tört be éjjel Horvátországban egy férfi, ám hosszas keresgélés után sem talált semmi ellopásra érdemest, amiben teljesen kimerült és elszunnyadt. Az épület feltörését észlelte egy rendőrjárőr, minek eredményeként a betörő hamarosan a rendőrség egyik cellájában aludt tovább.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását