2024. május 2. - Zsigmond

Banderas Bogart lesz

Humphrey Bogartot játszik Antonio Banderas a Marks and Spencer karácsonyi reklámkampányában: a spanyol férfiszépség "Bogey"-nak az 1944-ben készült, Egyszer fenn, egyszer lenn című filmben nyújtott alakítását utánozza.
2007. november 22. csütörtök 12:44 - Hírextra
A brit áruházlánc Hollywood aranykorának klasszikusaitól vett ihletet egy válogatással, amelyben szerepel még az 1953-as Szőkék előnyben, amely annak idején Marilyn Monroe egyik nagy sikere volt.

A 47 éves színészt, a filmipar egyik kedvencét, a reklámban a cég leghíresebb modelljei veszik körül. Köztük van Elisabeth Jagger, a Rolling Stones énekesének 23 éves lánya, Noémi Lenoir, a Chelsea francia-afrikai világbajnok futballistájának, Claude Makelelének felesége, valamint Leslie Hornby, avagy ahogy a világ jobban ismeri: Twiggy, az 1960-as évek legendás, csontsovány angol modellje.

A Marks and Spencer nem először használ fel filmet kampányaihoz. Az elmúlt években Shirley Bassey, a walesi születésű fekete énekesnő, a korai James Bond-filmek, mindenekelőtt a Goldfinger zenéjének tolmácsolója, több olyan hirdetésben szerepelt, amelyek a 007-es ügynök kalandjait idézték fel. Általában olyan népszerű személyiségeket kér fel a cég erre a feladatra, akiknek imázsa nem vitatható. Ezért bontottak szerződést például Bryan Ferry énekessel, miután a Roxy Music alapítója bevallotta, hogy csodálója a náci Harmadik Birodalom építészetének és propagandafilmjeinek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását