2024. április 26. - Ervin

Béki szerint van támogatható módosítás

Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslathoz benyújtott 232 módosító indítvány között van olyan, amelyet támogatni lehet - mondta Béki Gabriella, az SZDSZ szakpolitikusa hétfőn újságíróknak, az Egészségügyi Bizottság ülésének szünetében.
2007. november 21. szerda 15:20 - Hírextra

Kiemelte: az igazán fontos kérdés az, vannak-e olyan indítványok, amelyek a törvényjavaslat lényegét érintik és ezeknek "mi lesz a sorsa".

A liberális képviselő szerint csak átfutni volt ideje a szocialisták által benyújtott indítványokat, de nem talált közöttük olyat, amely "annyira sarkosan ellentétes, hogy ne tudnánk megoldást találni rá". Béki Gabriella természetesnek tartotta, hogy egy ilyen nagy és új törvényhez nagy számú módosító indítvány érkezik.

"Én magam több mint negyvenet adtam be, ezek zömmel jogtechnikai jellegű módosító indítványok" - tette hozzá.

Béki Gabriella elmondta: nem ért egyet Tóth Károly (MSZP) kedden benyújtott, a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlését szorgalmazó módosító indítványával. Közölte: egy ilyen struktúrát nem lehet és nem érdemes gyakran változtatni, és úgy ítéli meg, Tóth Károly egyéni indítványával maguk a szocialisták sem értenek egyet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását