2024. május 5. - Györgyi

A Romanovok örököse?

A feherorosz Gomelben egy férfi az orosz uralkodócsalád, a Romanov-dinasztia törvényes örökösének deklarálta magát. A férfi, egy bizonyos Szergej Bondarenko, Oroszország nagyhercegének nyilvánította magát.
2007. november 21. szerda 09:38 - Hírextra
 A feherorosz Gomelben egy férfi az orosz uralkodócsalád, a Romanov-dinasztia törvényes örökösének deklarálta magát. A férfi, egy bizonyos Szergej Bondarenko, Oroszország nagyhercegének nyilvánította magát, majd a hazai és külföldi médiához fordult, hogy tájékoztassa a közvéleményt az általa bevezetett rendkívüli állapotról.    Az önjelölt uralkodó szerint a média köteles felhívni az istenadta nép figyelmét arra, hogy minden egyes tagjának esküvel kell hűségéről biztosítania uralkodóját.

Az orosz trón újdonsült "várományosa" már kiadta az egyes számot viselő "cári rendeletet", utasítva az illetékes szerveket: indítsanak büntető eljárást egy német kém, bizonyos Vlagyimir Lenin hazaárulása ügyében - olvasható a Korrespondent című orosz nyelvű hírportálon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását