2024. május 10. - Ármin, Pálma

Del Piero még visszatérhet

Roberto Donadoni olasz szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, a Juventusban futballozó Alessandro Del Piero számára "még nem zárult be a válogatott kapuja".
2007. november 20. kedd 17:49 - Hírextra

Donadoni az utóbbi Eb-selejtezőkön mellőzte a Zebrák klasszisát, helyette az Udinesében játszó Antonio Di Natalét hívta meg a válogatottba.

A szakvezető azonban hangsúlyozta: habár az utolsó, tétnélküli selejtezőmérkőzés előtt nem tervez nagy változásokat, de a jövő nyári osztrák-svájci kontinenstornáig Del Pierónak és Antonio Cassanónak is lesz lehetősége, hogy visszakerüljön a nemzeti együttesbe.

"Csak rajtuk múlik a visszatérés. Erről először a saját fejükben kell határozniuk, aztán a döntést a lábaikkal nyomatékosíthatják" - mondta Donadoni.

A mostanában formán kívül teljesítő 25 éves Cassano a Real Madrid játékosa, de mivel Spanyolországban nem tartanak rá igényt, kölcsönben a Sampdoria csapatában szerepel.

Mivel az olasz válogatott szombaton, Skócia legyőzésével már kivívta az Eb-részvételt, így a Feröer-szigetek elleni szerdai összecsapáson tartalékos csapattal szerepel majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását