2024. április 26. - Ervin

Bírál a brazil sajtó

Bírálta a brazil sajtó a labdarúgó-válogatottat, amely világbajnoki selejtezőn 1-1-es döntetlent játszott a perui együttes ellen, Limában. "A peruiak egyáltalán nem tiszteltek bennünket, megérdemelten harcolták ki a döntetlent" - írta az O Estado Sao Paul
2007. november 19. hétfő 18:04 - Hírextra
"Az 1-1-gyel csak a harmadik a válogatott a vb-selejtezőben, meglehetősen diszkrét eredményt sikerült kicsikarni Limában" - fogalmazott a Folha Sao Paulo, míg az O Globo szerint Dunga csapata a második félidőben már csak a védekezésre összpontosított.

Az Extra szerint a gárda kissé ódivatúan játszott:
"Semmi tündöklés, inkább ijedtség jellemezte a gárdát, egyedül Juan játszott megfelelően. Brazília mutasd meg az arcod!" - fogalmazott a napilap, illusztrációként pedig Juan képét mellékelték, amint a védő a mezével éppen eltakarja az arcát.

Egyedül a Lance írt optimista hangon a nemzeti gárdáról:
"A játékosok azt ígérték, hogy a következő vb-selejtezőn" - magyar idő szerint csütörtökre virradóra - kiköszörülik a csorbát és legyőzik Uruguayt. Reméljük szépen búcsúznak az óesztendőtől!"
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását