2024. április 25. - Márk

Súlyos tűzeset

Súlyos tűzesethez riasztották a tűzoltókat szombaton este háromnegyed nyolc körül a Budapest, III. kerületi Erdőalja utcában egy 4 szintes villához - tájékoztatta az MTI-t Molnár Péter szóvivő.
2007. november 18. vasárnap 07:57 - Hírextra

A tűz egy 200 négyzetméteres, 4 szintes villa tetőterében keletkezett, a tetőtér teljes terjedelmében égett. A 16 járművel kivonuló 65 tűzoltó a tetőtér erkélyéről mentett ki egy hölgyet, aki súlyos, életveszélyes, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, testfelületének 90 százaléka megégett. A sérültet az István Kórház égési osztályára szállították.

A mentés közben három tűzoltó is megsérült, ketten a kezükön, egy pedig a lábán. Őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Feltételezhető, hogy a hölgy férje is az épületben tartózkodik, felkutatása folyamatban van.

A tűzoltók több mint egy órán keresztül küzdöttek a lángokkal, mire sikerült megfékezniük a tüzet, de egy 30 négyzetméteres területen éjjel negyed tíz tájban még mindig égett a felület. Nehezítette az oltást, hogy a villa egy hegyoldalban, nehezen megközelíthető helyen áll, és csak egy szolgalmi úton lehetett hozzáférni, illetve az oltást kívülről, létráról kellett végezni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását