2024. április 20. - Tivadar

Sírós herceg

Megpróbálja visszakönyörögni elhidegült kedvesét Harry herceg. A brit trón harmadik számú várományosát a múlt héten dobta a dél-afrikai szőke szépség, Chelsy Davy, aki megelégelte hercege botrányos - és rendszerint nyilvános - kicsapongásait.
2007. november 18. vasárnap 23:27 - Hírextra
A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap értesülése szerint azonban Harry napok óta könyörög hosszú és könnyes éjszakai telefonhívásokkal a modellalkatú exnek, hogy élesszék újra a románcot, és kérésének egy 150 fontos (55 ezer forintos) virágcsokor-költeménnyel is nyomatékot adott.

A lap úgy tudja, hogy Chelsy nem is zárkózik el teljesen az újrakezdés elől, de feltételei vannak, elsősorban is az, hogy Harry ne flörtöljön más nőkkel éjszakai bárokban - a herceg e kilengéseit több sajtófotó is bizonyítja -, és töltsön több időt kettesben vele.

"Idióta voltam, és már nagyon bánom" - mondta az idézett forrás szerint Harry egy közeli barátjának. A herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - megvallotta azt is, hogy valóban nyüzsögnek körülötte a nők, de neki csak Chelsy kell.

A beszámoló szerint arra is van remény, hogy ha minden jól megy, a pár a szilvesztert már ismét együtt tölti, egy álomszigeten a mozambiki partok előtt, ahol Chelsy családja máris kibérelt öt villát.
Az újrakezdést állítólag erősen támogatja Harry bátyja, Vilmos trónörökös és barátnője, Kate Middleton is, akik nemrég hasonló tortúrán mentek keresztül. Vilmos tavasszal szakított Kate-tel, a pár azonban néhány hónapnyi mosolyszünet után - a királyi esküvőben reménykedő alattvalók legnagyobb örömére - ismét összejött.

A zimbabwei születésű Chelsy mindazonáltal a londoni udvarban nem annyira egyértelműen népszerű, mint Kate. Londoni kommentárok szerint a fő gondot az okozta, hogy a papa, Charles Davy a Londonban páriaként kezelt zimbabwei elnök, Robert Mugabe jó barátja, és e kapcsolatot alaposan kihasználta elit vadászvendégeknek fenntartott zimbabwei szafariparkjai felvirágoztatásához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását