2024. március 29. - Auguszta

Mentés közben lopták el a tűzoltóautót

Három fiatal nő súlyosan megsérült szombat este, amikor autójuk villanyoszlopnak csapódott Budapesten az Árpád hídon. A sérülteket a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsok közül. Mentés közben ellopták a baleset helyszínéről a tűzoltóság szóvivőjének szo
2007. november 18. vasárnap 09:08 - Hírextra
A baleset nem sokkal tíz óra után történt szombat este. Az autó Buda felé haladt, amikor kisodródott és a villanyoszlopnak ütközött. Annyira összeroncsolódott, hogy a tűzoltók csak több órai munkával tudták kiszabadítani a beszorult sérülteket, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba.

Miközben a sérülteket próbálták kimenteni, valaki ellopta a tűzoltóság szóvivőjének autóját. A piros Skoda Oktávián külső és belső kék villogó is van, az oldalán pedig a "Tűzoltóság" felirat szerepel. Rendszáma: JZD-568. Aki látja az autót, vagy információi vannak a lopásról, az a tűzoltóság 105-ös vagy a rendőrség 107-es központi telefonszámán tehet bejelentést.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását