2024. június 19. - Gyárfás

Háztűz óbudán

Három tűzoltó is megsérült munka közben, amikor szombaton este kigyulladt egy családi ház Budapesten, az Erdőalja úton. Egyiküket láb, két társát pedig kézsérülésekkel vittek kórházba a mentők.
2007. november 18. vasárnap 09:25 - Hírextra
Kis-Guczi Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a tűzoltókra mentés közben egy gerenda zuhant. Könnyebben sérültek, zúzódásaik vannak.Mint azt korábban a Független Hírügynökség hírül adta egy négyszintes, óbudai családi házban csaptak fel a lángok szombaton este. A tűzoltók egy nőt kimenekítettek, aki életveszélyes égési sérüléseket szenvedett. Eleinte azt hitték, hogy a megégett asszony férje is a házban van, később azonban kiderült, hogy a férfi nem volt otthon.

A lángokat hatvan tűzoltó oltotta. Munkájukat nehezítette, hogy a ház udvarára az emelőkosaras kocsi nem fért be a telekre. A tüzet végül egy óra alatt sikerült megfékezni. Egyelőre nem tudni, hogy mitől gyulladt ki a ház.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását