2024. április 29. - Péter

Egy halott és négy sérült Vasban

Egy ember meghalt, négyen pedig súlyosan megsérültek, amikor vasárnap két autó összeütközött a Vas megyei Csörötnek és Rábagyarmat között. "Az egyik autó vezetője a helyszínen életét veszítette, utasát a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki" - mondta
2007. november 18. vasárnap 22:40 - Hírextra
Hozzátette: a baleset helyszínelése és a műszaki mentés jelenleg is tart, a sérülteket a mentők kórházba szállították, a rendőrség a forgalmat eltereli.

A baleset azért következett be, mert az egyik személygépkocsi vezetője feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően vezette járművét a havas, síkos úton - közölte az MTI-vel Tóth László Zsolt, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

"Az autó megcsúszott, többször megpördült, majd frontálisan ütközött a szemből érkező járművel" - mondta az őrnagy, aki elmondta, hogy ennek az autónak a vezetője, egy 23 éves rábafüzesi férfi volt a baleset halálos áldozata.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását