2024. március 29. - Auguszta

Koponyazúzódás az iskolából

Koponyazúzódást szenvedett az a nyolcadikos diák, akit - szülei állítása szerint - néhány nappal ezelőtt fejbe vágott a fiú egyik tanára a Szabolcs megyei Biri község általános iskolájában. A tanórai sérülésről orvosi látlelet is készült. A szülők nem tet
2007. november 17. szombat 19:30 - Hírextra

A szülők állítása szerint gyermeküket rajztanára először nyakon vágta, majd ököllel ütött a fejére. A nyolcadikos fiú elmondása szerint, múlt hétfőn otthon felejtette egyik könyvét, és társával sokat fecsegett az órán. Édesanyja szerint ezért ütötte meg fiát a rajztanár. A fiú otthon sírt, fejfájásra és szédülésre panaszkodott. Nyíregyházán két szakorvos vizsgálta meg. A koponyazúzódást orvosi látlelet igazolja.

"Norbi az iskolába már nem nagyon akar menni, mert fél a többi tanártól is, hogy kifogják, és ő már nem lesz kettesnél jobb tanuló! Azon gondolkodunk, hogy átvisszük egy másik iskolába!" - mondta a Független Hírügynökségnek Márton Attiláné a fiú édesanyja.

A 14 éves gyerek még hétfőn sem mehet iskolába, orvosai szerint pihennie kell. A szülők -rendőrségi feljelentés helyett - az iskolában próbálták tisztázni az érintettekkel a helyzetet, eddig eredménytelenül.

A rajztanár és az iskola vezetői nem akartak beszélni a történtekről, így azt sem lehet tudni, hogy indul-e vizsgálat az ügyben. Úgy tudjuk, hogy a rajztanár szeptember óta tanít az iskolában. Kollégái nyugodt, békés természetű embernek ismerik.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását