2024. április 27. - Zita

Heroinnagyi rendőrkézen

Heroinnal kereskedett egy 61 éves asszony Németországban. 41 éves lánya és 42 éves fia is az ügyfelek között volt. Az idős asszony másfél év alatt nyolc kilogramm heroint adott el kis adagokban.
2007. november 16. péntek 16:56 - Hírextra
Az idős asszony másfél év alatt nyolc kilogramm heroint adott el kis adagokban. Legkevesebb 15 fős vevőköre javarészt középkorú drogosokból állt, ketten például már 50 felé jártak, amikor először fogyasztottak heroint.

A "heroinnagyi" frankfurti nagykereskedőktől szerezte be a kemény drogot. Futárokkal szállíttatta a Hessen tartománybeli Butzbachba, és rendszerint droggal fizetett a segítségért. Már szeptemberben lebukott. Mindent bevallott, és a hatóságok úgy döntöttek, hogy szabad lábon védekezhet.

"A hölgy ezt minden bizonnyal félreértette" - áll a rendőrség és az ügyészség közleményében. Néhány nappal később ugyanis újra gyanús forgalom indult a háza körül és több drogfutárt letartóztattak a városkában, ezért aztán elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Az egyébként nem kábítószerfüggő asszony most vizsgálati fogságban ül. Bolgár, illetve macedón származású frankfurti partnereit még nem sikerült kézre keríteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását