2024. május 2. - Zsigmond

Gyilkolt az unokahúg

Gyilkosság vádjával letratóztatták Jessica Daviest Franciaországban csütörtök este - jelentette be a francia rendőrség. Quentin Davies brit munkáspárti képviselő unokahúgát azzal vádolják, hogy szombaton részegen leszúrt egy 24 éves fiatalembert.
2007. november 16. péntek 16:12 - Hírextra
Jessica Davies vasárnap hajnalban ment be egy párizsi rendőrörsre és bejelentette, hogy leszúrta egy ismerősét, nyugat-párizsi otthonában. A lány annyira részeg volt, hogy először nem hittek neki, de benntartották a rendőrségen.

A 28 éves lány egy bárban ismerkedett meg későbbi áldozatával, majd együtt mentek haza Jessica lakására. A rendőrség tájékoztatása szerint a vádlott nem emlékszik a gyilkosság körülményeire.

Quentin Davies, 63 éves brit képviselő idén nyáron azzal okozott nagy poltikai botrányt, hogy nem sokkal Gordon Brown munkáspárti miniszterelnök kinvezése előtt, otthagyta az ellenzéki konzervatív párt frakcióját és átült a kormánypárti képviselőcsoportba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását