2024. május 3. - Tímea, Irma

Csak decemberben lehet pályázni

Várhatóan csak decemberben írják ki a Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési tárcavezető felügyelte Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) azon pályázatát, amely többek között a hazai tantermek digitális táblákkal történő felszerelését irányozza e
2007. november 16. péntek 14:36 - Hírextra
A közlemény szerint a Magyar Nemzet csütörtöki számában tévesen jelent meg, hogy az NFÜ a pályázatot szeptember 28-án már ki is írta.

Továbbá az ügynökség azt is kifogásolja: tévesen jelent meg a tájékoztatás arról, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a pályázati kiírás tervezetének társadalmi vitáját a pályázat megjelenésével együtt indította el.

A között pályázatot várhatóan decemberben írják ki, ezért pályázatok benyújtására egyelőre nincs lehetőség. A szeptember 28-a és október 15-e között tartott egyeztetés során beérkezett vélemények, valamint az ezekre adott összesen 20 oldalas tervezői válaszok azonban már elérhetőek az NFÜ www.nfu.hu cím alatt megtalálható honlapján - áll a közleményben.

A Magyar Nemzet csütörtökön azt írta: a társadalmi infrastruktúra program keretében elviekben szeptember 28-tól október 15-ig lett volna ideje a szakmai szervezeteknek véleményezni az NFÜ 40 milliárd forintos programját, amely többek között a hazai tantermek digitális táblákkal történő felszerelését irányozza elő – magát a pályázatot azonban szeptember 28-án már ki is írták.

A lap akkor megjegyezte, hogy az ügynökség honlapján szerdán még egyszer leellenőrizték: a keresőprogramban és a pályázati rovatban is szeptember 28-i dátummal szerepel az 1.1.1/07-es számú Társadalmi infrastruktúra operatív program.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását