2024. április 28. - Valéria

Rengeteg cigit találtak

Gazdátlan cigarettahalmot találtak a határőrök Garbolc külterületén; a több mint 30 ezer doboz dohányárut lefoglalták - közölte a Nyírbátori Határőr Igazgatóság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
2007. november 15. csütörtök 17:25 - Hírextra

A 31.780 doboz cigarettára a község határában bukkantak a járőrök, akiknek már cseppet sem meglepő, hogy valakik csak úgy, őrizetlenül hátrahagynak ilyen nagy mennyiségű, egyébként több mint 17 millió forint értékű árut - mondta Tanyik József.

Az alezredes magyarázatként hozzáfűzte: az utóbbi időben gyakori, hogy Ukrajnából jelentős mennyiségű cigarettát hoznak át a csempészek, lerakják a határ közelében, az áruért pedig később magyar megrendelőik mennek a megbeszélt helyre, s viszik tovább értékesítésre.

A sajtóreferens szerint ez történt most is, csakhogy ezúttal a hazai csempészpartnereket megelőzték a határőrök, s nem véletlenül: a módszert ismerve ugyanis rendszeresen átfésülik a határ térségét, főként az áru elrejtésére alkalmas, erdős, bokros, bozótos területeket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását