2024. április 25. - Márk

Kidman és Depp keres a legjobban

Johnny Depp keres a legjobban a színészek és Nicole Kidman a színésznők között a hollywoodi álomgyárban. Az elmúlt egy év bevételi adatai alapján az amerikai Forbes magazin sorolta be a filmcsillagokat. A szerdán közzétett összefoglaló a 35 éven felüli sz
2007. november 15. csütörtök 13:09 - Hírextra

A lista éllovasai, Brad Pitt, George Clooney vagy Nicole Kidman mind betöltötték már a negyvenet, mégsem érhet a nyomukba egy divatos sztárocska - még a közkedvelt Scarlett Johansson és Keira Knightley - sem az ifjú korosztályból.

A 44 éves Deppről öt éve senki sem gondolta volna, hogy Hollywood legjobban fizetett színésze lesz. Az Ed Wood és a Csokoládé különcnek tartott sztárja A Karib-tenger kalózai-trilógia Sparrow kapitányával aratott akkora sikert, hogy 2006 júliusától 2007 júliusáig 92 millió dollárt (mitegy 16 milliárd forintot) söpört be.

A karizmatikus kalózt az 51 éves Tom Hanks követi a listán 74 millió dollárral (közel 13 milliárd forinttal), majd a 41 éves Ben Stiller következik 38 millióval (6,6 milliárd forinttal), a 43 éves Brad Pitt 35 millióval (6 milliárd forinttal), a 45 esztendős Tom Cruise és a 39 éves Will Smith 31 millióval (5,4 milliárd forinttal), valamint a 41 éves Adam Sandler 30 millióval (5,2 milliárd forinttal). George Clooney kilencedik a listán, a 46 éves színész-rendező munkáiból 25 milliót (4,3 milliárd forintot) szedett össze az utóbbi egy évben.

A negyedik ikszbe lépett Kidman 28 millió dolláros (4,9 milliárd forintos) jövedelme kimagaslik a női mezőnyből. A filmenkénti 15 millió dolláros honoráriumot elért ausztrál színésznő a magazin bevételi toplistáján a nyolcadik helyre került.

A színésznők sorában Jennifer Aniston és Cate Blanchett (mindketten 37 évesek) járnak a nyomában 14 és 13 milliós (közel 2,5 milliárd forintos) keresettel. A 43 éves Sandra Bullock 10 millió dollárt (1,7 milliárd forintot), az Oscar-díjas Julia Roberts (aki októberben töltötte be a negyvenet) 9 milliót (1,6 milliárd forintot) könyvelhetett el az elmúlt szezonban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását