2024. április 26. - Ervin

Nyugdíjas bukta

Jelentősen csökkenti a 2008-ban induló nyugdíj összegét az, hogy a járandóság alapjául szolgáló jövedelmeket már az egyéni nyugdíjjárulék, a magán-nyugdíjpénztári tagdíj, az egyéni egészségbiztosítási járulék és a munkavállalói járulék összegével is csökk
2007. november 13. kedd 08:56 - Hírextra
Vagyis a mindenkori havi nettó bér képezi majd a nyugdíj alapját - áll a Magyar Hírlap összeállításában. Az átlagos nyugdíj így nyolc százalékkal lesz alacsonyabb 2008-tól, mint az azt megelőzően nyugdíjba vonulóknak. A lap szerint ez az összeg megközelítőleg a 13. havi nyugdíj elvesztésével egyenlő.Novembert kiemelt kockázatúnak tartják a kézbesítők szempontjából, ezért öt éve biztonsági emberekkel kísérteti munkatársait a Magyar Posta Rt. A fizetéseket és a nyugdíjat házhoz vivő postások mellett a rendőrség, a vám- és pénzügyőrség, a határőrség, a polgárőrök, valamint a Magyar Posta saját őrző-védő részlegének emberei teljesítenek szolgálatot a tizenegyedik hónapban. Fegyverük nincs ugyan, de gázspray-vel és gumibottal védekezhetnek támadás esetén a sárga mellényt viselő biztonsági emberek - írja a lap.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását