2024. március 29. - Auguszta

Mozdonyvezetők sztrájkolnak - Németországban

Általános munkabeszüntetést jelentett be november 15-én hajnali 2-től november 17-én hajnali 2-ig a német Mozdonyvezető Szakszervezet. A Magyarország és Németország között közlekedő nemzetközi vonatoknál is járatrövidülésekkel, késésekkel kell számolni -
2007. november 13. kedd 22:01 - Hírextra
Nem közlekedik a többi között a Budapestről hajnali 5 óra 50-kor, illetve a Hamburgból 8 óra 18-kor induló vonatpár, valamint a Budapestről 9 óra 50-kor, illetve vissza Berlinből 6 óra 36-kor induló vonatpár Drezda, Berlin és Hamburg között.

Az utasok Németországba, illetve a Németországon átmenő, valamint a visszaútra szóló előreváltott jegyeiknél az utazásról lemondhatnak. A Magyarországon váltott jegyek, ülőhelyjegyek és egyéb helybiztosítások kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetők - áll a közleményben. A külföldön váltott jegyeket fel nem használás esetén lemondási záradékkal kell ellátni, ezeknek a jegyeknek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott szolgálati helyein kérhetik.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását