2024. április 26. - Ervin

Alkalmatlan óvodák

A szegedi óvodák több mint egyharmadában találtak közegészségügyi hiányosságokat a tisztiorvosi szolgálat szakemberei - tudta meg a lap. Eddig a város óvodáinak a 70 százalékát ellenőrizték.
2007. november 13. kedd 09:36 - Hírextra
A legtöbb intézménynél le kellene cserélni a jelenlegi fűtési rendszert, orvosi szobát kellene biztosítani, tornaszobát kellene építeni és meg kellene oldani az épületen kívüli hulladéktárolást. Általános észrevétel még, hogy az óvodák fürdőszobái elavultak, a burkolatok kopottak, nehezen záródnak a nyílászárók, valamint beázik a tető.

Egy óvodánál balesetveszélyes a játszóudvar betonburkolata. Még tart a vizsgálatsorozat, amelynek eredményét a szakemberek jelentik az önkormányzati óvodák igazgatóságának, illetve az egyes intézményeket fenntartó egyháznak vagy alapítványnak. A hiányosságok miatt még a tisztiorvosi szolgálat vizsgálata előtt az önkormányzat úgy döntött, hogy december 1-től a belvárosi Deák Ferenc utcában működő óvodát áthelyezik a felsővárosi Gyík utcába és a korábbi óvoda épületet alapos műszaki ellenőrzésnek vetik alá.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását