2024. május 5. - Györgyi

Mérföldkő az amerikai fociban

Pályafutása újabb mérföldkövéhez jutott el Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers irányítója, aki vasárnap a Minnesota Vikings elleni mérkőzésen túljutott a 60 ezer passzolt yardos határon.
2007. november 12. hétfő 11:26 - Hírextra

A 38 éves szupersztár 351 yarddal zárta az összecsapást, s így már 60 257 yardnyi átadás fűződik a nevéhez. Favre-t az örökrangsorban csupán Dan Marino, a Miami korábbi csillaga előzi meg, aki 61 361 yarddal fejezte be karrierjét.

A mérkőzést a Green Bay 34-0-ra nyerte meg, s Favre három touchdown-átadást (hatpontos gól) jegyzett. A Packers így jelenleg nyolc győzelemmel és egy vereséggel áll.

A játéknap legnagyobb meglepetése a címvédő Indianapolis Colts San Diego elleni veresége volt. A meccsen Peyton Manning, a hazai Colts irányítója nagyon gyengén játszott, összesen hatszor adta el a labdát, ennek ellenére nyerhetett volna a bajnokcsapat, ugyanis másfél perccel a vége előtt, kétpontos hátránynál nagyon közel kerültek a Chargers célterületéhez és sztárrúgójuk, a négyszeres bajnok Adam Vinatieri 29 yardról kísérelhetett meg mezőnygólt rúgni. Óriási meglepetésre azonban a három pontot érő találatát nem jött össze.

Az Indianapolis így sorozatban másodszor kapott ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását