2024. április 28. - Valéria

Fogdára vágyott - rabolni indult

Nem a pénzért ment a benzinkútra, hanem családi okok miatt fogdába akart kerülni az a férfi, akit a rendőrök egy pécsi töltőállomáson elkövetett rablási kísérlet miatt fogtak el vasárnap Pécsett - pontosította korábbi közlését a baranyai rendőrség sajtóre
2007. november 12. hétfő 07:42 - Hírextra

A férfi besétált a benzinkút épületébe és arra kérte az alkalmazottakat, hívják a rendőrséget. Amikor erre nem voltak hajlandók, pisztolyt rántott és egy pultba lőtt. A dolgozók ezt követően nyomták meg a rendőrség riasztására szolgáló úgynevezett pánikgombot - mondta el Takátsy Zoltán.

Megjegyezte, hogy amíg a járőrök kiértek, egy vásárló akadálytalanul tankolt és fizetett a kasszánál. A fegyveres meg is kérdezte tőle: "Nem látja, hogy itt rablás folyik?"

A férfi elfogásakor ellenállást nem tanúsított, fegyverét önként átadta a rendőröknek. Vasárnap este tett vallomásában azt mondta, hogy "bekattant". Családi válságban van és a fogdára akart kerülni.

Takátsy Zoltán hangsúlyozta: mivel a férfi pénzt nem követelt, rablás helyett lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indul ellene eljárás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását