2024. május 10. - Ármin, Pálma

Elmaradt, félbeszakadt

Két mérkőzést sem játszottak le vasárnap délután az olasz bajnokság 12. fordulójából. Az Inter - Lazio összecsapás elmaradt, míg az Atalanta - Milan találkozó félbeszakadt. Vasárnap reggel Arezzo mellett ugyanis egymásnak esett a Juventus és a Lazio szurk
2007. november 11. vasárnap 22:02 - Hírextra
A vasárnap rangadójának számító Internazionale - Lazio találkozót elhalasztották a reggeli összetűzés miatt. Az eset hatással volt a másik milánói csapat mérkőzésére is. Az Atalanta - Milan meccset ugyanis hét perc után félbeszakítoták, miután a hazai szurkolók betörték az elválasztó falakat és nekiestek a rendőröknek. Az Atalanta játékosai hiába próbálták nyugtatni a feldühödött drukkereket, végül a játékvezető az öltözőbe küldte a csapatokat. Az összecsapásban két rendőr megsérült.

Milánóban körülbelül 400 szurkoló kövekkel dobált meg több rendőrkapitányságot és rendőrség-ellenes jelszavakat skandáltak. Sienában a drukkerek pedig a "gyilkosok-gyilkosok" rigmust kiabálták a rendfenntartók felé.

Játszott viszont a Juventus, amely némi meglepetésre csak 2-2-es döntetlent ért el a Parma otthonában. A Fiorentina pedig hazai pályán kapott ki az Udinesetől. A Livorno 3-2-re verte idegenben a Sienát, az eddig még nyeretlen Reggina pedig 2-0-ra a Genoát.

Serie A, 12. forduló:
Parma - Juventus 2-2
Fiorentina - Udinese 1-2
Reggina - Genoa 2-0
Siena - Livorno 2-3
Torino - Catania 1-1
Internazionale - Lazio - elmaradt
Atalanta - Milan - félbeszakadt


Később kezdődik:
AS Roma - Cagliari

Szombaton:
Palermo - Napoli 2-1
Sampdoria - Empoli 3-0
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását