2024. május 4. - Mónika, Flórián

Mi van a kulisszák mögött?

Kulisszajárást tartanak november 18-án, vasárnap az Új Színházban; az érdeklődők a Vőlegény című előadás után ismerkedhetnek meg a színházzal, Márta István igazgató vezetésével - közölte a teátrum az MTI-vel.
2007. november 10. szombat 10:48 - Hírextra

A nézők elől máskor elzárt részek bejárása után az érdeklődők beszélgethetnek az előadás alkotóival, kérdéseket tehetnek föl Rudolf Péternek, a Vőlegény rendezőjének, Hársing Hildának, a darab dramaturgjának és a szereplőknek, többek között Pokorny Liának, Huszár Zsoltnak, Eperjes Károlynak, Bánsági Ildikónak, Botos Évának és Vass Györgynek.

"Bár a színházban a legfőbb dolog az előadás, nagy örömünkre szolgál ezeknek a találkozóinknak a népszerűsége, hogy sokan itt maradnak, elmondják, mit gondolnak a látottakról" - közölte a színház.
Szép Ernő műve az 1910-es évek Budapestjének bohém világát tárja a néző elé. A darab "üres zsebű, de fantáziadús, nyerészkedő és egyben esendő figurákat vonultat fel, akik szüntelen vágyakoznak a jobb élet után, miközben a tisztesség és a szélhámosság határán próbálnak egyensúlyozni, és túlélni valahogyan minden egyes napot. Szorult helyzetükből a szabadulásnak egyetlen reménye csillan fel: egy előnyös házasság ígérete" - olvasható a darabról szóló összegzésben.

A 2005-ben bemutatott előadásban a főszereplők mellett Fodor Annamária, Kovács Krisztián, Galkó Balázs, Tordai Teri, Pálfi Kata, Simits Zsuzsanna, Almási Sándor, Molnár Nikolett játszik. Édes Baba néma szerepében Dengyel Iván, Márta István és Rudolf Péter felváltva lép színpadra. A jelmez Füzér Anni, a díszlet Menczel Róbert munkája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását