2024. április 29. - Péter

Mentőautók balesetei

Hárman megsérültek, amikor pénteken személyautóval ütközött össze egy mentőkocsi Budapesten a XV. kerületben, a Rákos út egyik kereszteződésében. Mindkét jármű vezetője, valamint a mentőápoló is megsérült; mindhármukat kórházba szállították. Összeállítás
2007. november 9. péntek 11:23 - Hírextra

Január 6. - Kecskeméten összeütközött egy megkülönböztető jelzést használó, beteget szállító mentőautó és egy zöld jelzésen haladó személygépkocsi: a mentő az oldalára fordult, de személyi sérülés nem történt.

Február 15. - Budapesten a XIII. kerületi Béke térnél egy beteget szállító mentőautó megkülönböztető jelzést használva haladt a villamossíneken, amikor egy nő a jármű elé lépett. A súlyosan megsérült gyalogost az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Április 5. - Budapesten a IX. kerületben mentőautóba hajtott egy személygépkocsi. Az ütközés következtében két mentős könnyebben megsérült.

Május 2. - A Tolna megyei Nagymányokon beteghez siető mentőautó ütközött egy személyautóval. A mentőkocsi ápolója, a mentősofőr és a személygépkocsit vezető nő súlyosan megsérült.

Augusztus 20. - Cegléd belterületén egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött. A szállított beteg meghalt, a személygépkocsi vezetője és két mentős könnyebb sérüléseket szenvedett.
Augusztus 20. - Budapesten a XI. kerületben, a Karolina út és a Nagyszőlős utca kereszteződésében egy beteget szállító mentőautóval ütközött egy személyautó. A balesetben az egyik mentős könnyebben megsérült.

Augusztus 31. - Solymár közelében a 10-es úton ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek, miután egy tartálykocsi az előtte haladó mentőautót rátolta egy személyautóra.

Szeptember 27. - Budapesten, a Soroksári úton piros lámpánál várakozó kamionba futott egy betegeket szállító mentőautó; a szállított három beteg megsérült, a mentőtiszt könnyebb sérülést szenvedett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását