2024. április 30. - Katalin, Kitti

Heathert dobták

Új válóperes ügyvédek után nézhet Heather Mills, Sir Paul McCartney felesége, miután az őt képviselő londoni sztárügyvédek megelégelték enyhén szólva is nagy visszhangot keltő nyilvános szerepléseit, és nem hajlandók továbbvinni ügyét.
2007. november 9. péntek 19:32 - Hírextra

A 40 éves Heather és a nála negyedszázaddal idősebb Sir Paul - a Beatles egykori basszusgitárosa - tavaly májusban költözött külön, miután négy évig tartó házasságuk zajos családi botrányok közepette összedőlt.

A válási csatározás - amely nem szűkölködik meglehetősen durva elemekben - azóta is tart, és Heathernek rendre azt tanácsolták ügyvédei, hogy próbáljon lakatot tenni a szájára, ha jól akar kijönni a nem kis tétre menő ütközetből. A tét nem csupán anyagi: arról is dönteni kell, hogy ki nevelje a házaspár négyéves kislányát, Beatrice-t.

A Heather által felbérelt ügyvédi iroda, a Mishcon de Reya - amely annak idején a néhai Dianát képviselte a walesi hercegnő és Károly brit trónörökös válóperében - a pénteki londoni bulvársajtó beszámolója szerint telefonon közölte McCartney-néval, hogy legutóbbi nyilvános fellépései miatt nem tudja vállalni további képviseletét.

A Daily Mirror összegzése szerint Heather csak a legutóbbi nyolc nap során kilenc tévéműsorban tűnt fel, nem egyszer hisztérikus zokogásba fulladó panaszáradatot zúdítva a nézőkre arról, hogy milyen rútul bánik vele a sajtó.

A The Sun forrásai szerint a Mishcon de Reyánál már "a hajukat tépték Heather őrült kirohanásai miatt". Világosan értésére adták ugyanis, hogy a nyilvánosság előtt ne beszéljen sem házasságáról, de Heather Mills nem hallgatott senkire, csak mondta a magáét. Nemrég például a GMTV kereskedelmi tévé magazinműsorában zokogva közölte: az elmúlt másfél év sajtótámadásai miatt már az öngyilkosság határára jutott, márpedig jogi szakértők szerint egy ilyen önvallomás nyomán erősen kérdőjelessé válhat a bíróság számára, hogy alkalmas-e a gyermek nevelésére.

Mindemellett viselkedésével sikerült elterelnie a közfigyelmet arról is, hogy - amint azt lesipuskás fotósok által készített, minap nyilvánosságra került képek tanúsítják - McCartney, a válást meg sem várva, újabb románcba bonyolódott, ezúttal egy gazdag és férjezett amerikai asszonnyal.

A Mirror szerint az ügyvédi iroda azt is erősen nehezményezte, hogy nyomatékos tanácsa ellenére Heather nem fogadta el Sir Paul 25 millió fontos ajánlatát, mert úgy gondolta, hogy többre jogosult.
Bármekkora összeggel távozik is Heather Mills-McCartney a 2002-ben kötött frigyből, egyöntetű londoni jogászi várakozások szerint ez lesz a brit jogtörténet eddigi legdrágább válása.

A ma is aktívan koncertező McCartney anyagi helyzetét azonban jó eséllyel ez sem fogja megrendíteni, Sir Paul személyes vagyonát ugyanis 825 millió fontra (több mint 300 milliárd forintra) becsülik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását