2024. április 30. - Katalin, Kitti

Haas New Yorkban

Tommy Haas, a németek kiváló teniszezője hamarosan New Yorkba utazik, hogy haj- és vérmintát vegyenek tőle; így próbálja meg bebizonyítani, hogy megmérgezték szeptemberben, az oroszországi Davis Kupa-mérkőzésen.
2007. november 9. péntek 07:23 - Hírextra

Az ezzel kapcsolatos vádat Alexander Waske fogalmazta meg a Bild című napilapnak adott szerdai interjújában, amelyben azt állította: egy orosz sportmenedzsertől azt hallotta, hogy társát megmérgezték a moszkvai szállodában. Waske szintén tagja volt az oroszok ellen szerepelt német válogatottnak.

A szeptemberi elődöntő második napja után még a vendégek vezettek 2-1-re, de miután legjobb emberük, Haas gyomorrontása miatt szinte az egész szombat éjszakát a mellékhelyiségben töltötte és nem tudta vállalni a vasárnapi egyest, a zárónapon a címvédő fordítani tudott.

A Német Tenisz Szövetség (DTB) illetékesei szerint nincs arra mód, hogy bebizonyítsák az esetleges mérgezést, ezért nem is tervezik, hogy megóvják az eredményt.

Alekszej Szelivanyenko, az orosz szövetség alelnöke nevetséges hazugságnak nevezte a német spekulációt és megjegyezte: Haas és Waske alighanem túl sok kémfilmet látott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását