2024. április 28. - Valéria

Szijjártó: szégyellik magukat

Érthető módon szégyellik magukat a szocialisták és a szabaddemokraták, mert már eddig is több alkalommal emelték jelentősen saját miniszteri, államtitkári fizetéseiket. Ezért most meghívják az ellenzéket is tettestársnak.
2007. november 8. csütörtök 13:29 - Hírextra
Erről szó sem lehet; a kormány szándéka, mely szerint a képviselők fizetését a háromszorosára emelnék, képmutató, felháborító, ezért a Fidesz nem fog hozzá asszisztálni. Azért, hogy rendezzék a képviselői költségtérítéseket, nem kell a háromszorosára emelni a fizetéseket. A politikai erkölcs alapja, hogy a hatalom csak azt várhatja el az emberektől, amit ő maga is megtesz. Márpedig jelenleg a kormány azt várja el az emberektől, hogy türelemmel és megértéssel viselje el azt, hogy Gyurcsány Ferenc hazugságai, és alkalmatlansága miatt az emberek élete egyre nehezebbé válik. Egyre több, és egyre elviselhetetlenebb teher nyomja a családok vállát, az ország egyre mélyebb szociális válságban vergődik.

Szijjártó Péter,
a Fidesz szóvivője
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását