2024. május 3. - Tímea, Irma

Fidesz: "Erőltetett és képmutató" a jelentés

Az "erőltetett és képmutató" sikerjelelentés semmi másra nem alkalmas, mint a szégyen elfedésére, mert amit a kormány a családpolitika területén tett, az jogosan nevezhető szégyennek - reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a csütörtöki kormányszóviv
2007. november 8. csütörtök 19:42 - Hírextra
Csütörtöki sajtótájékoztatóján az ellenzéki politikus "szégyenteljes" családpolitikának nevezte, hogy a kormány megszüntette tavaly a minden gyermek után járó adókedvezményt, a rendszeres gyermekvédelmi támogatást a 13. havi formájával együtt, valamint a 13. havi családi pótlékot. A megélhetési költégek emelkedése ráadásul hatványozottan jelentkezik a családoknál - tette hozzá.

A családok a szociális válság legnagyobb vesztesei közé tartoznak, és egy-egy ilyen "erőltetett, képmutató sikerpropaganda" egyáltalán nem segít - fogalmazott Szijjártó Péter. Szerinte a tettek mezejére kellene lépnie ugyanis a kormánynak, és nem a családokkal megfizettetni a hazugság árát. Ebben az esetben lehet sikerről beszélni, így csak szégyenről - mondta.

A szóvivő a parlamenti képviselők fizetésének háromszorosára emelésére tett kormányjavaslatot is szégyennek tartja. A Fidesznek világos javaslata van erre: addig fagyasszák be a politikusok jövedelmét, amíg be nem vezetik az eurót Magyarországon - tette hozzá.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását