2024. április 27. - Zita

A sorozaterőszakoló divatdiktátor szabadlábon védekezhet

Anand Jon Alexander indiai származású divattervező, akit egyebek között 20 nő és kiskorú lány megerőszakolásával vádolnak, 2,1 millió dolláros (mintegy 363 millió forintos) óvadék fejében szabadlábon védekezhet egy Los Angeles-i bíróság döntése értelmében
2007. november 8. csütörtök 13:00 - Hírextra
A pár éve felkapott, hírességeknek (köztük Paris Hiltonnak és Michelle Rodrigueznek) dolgozó, most 33 éves ruhatervező az interneten ismerte meg áldozatait, akiket manökenmunka ígéretével csábított fel magához, majd megerőszakolta őket. A rendőrség kiderítette, hogy 2002 óta a férfi húsz, 14-27 éves nő ellen követett el szexuális bűncselekményt.

A bíróság szerdán 2,1 millió dollár óvadékot szabott ki az október 4-én letartóztatott tervező szabadlábra helyezése fejében, de kikötötte, hogy Los Angeles megyében kell maradnia, 21 évesnél fiatalabb nővel (hacsak nem rokona) nem kerülhet kapcsolatba és elektronikus jeladót kell viselnie. A következő tárgyalási napot december 6-ra írták ki, amikor sor kerül az előzetes meghallgatásra.

A sztárvilág kegyeiből kihullott Alexander és ügyvédje tagadja a vádakat. Arra hivatkoznak, hogy a nők egyszerűen csak hírnévre vágytak, ezért vádaskodnak.

A divattervező körüli botrány márciusban pattant ki, amikor egyik áldozata feljelentést tett ellene, és a rendőrségi nyomozás során egyre több bűncselekményére derült fény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását