2024. április 29. - Péter

Federer a könnyebb utat kapta

A világelső Roger Federer a második helyen kiemelt Rafael Nadalt és a harmadikként rangsorolt Novak Djokovicot is elkerülte a vasárnap Sanghajban kezdődő férfi tenisz Mesterek Kupája sorsolásánál.
2007. november 7. szerda 14:46 - Hírextra
Az idényzáró viadalon háromszor győztes svájci sztár az orosz Nyikolaj Davigyenkóval (4.), az amerikai Andy Roddickkal (5.) és a chilei Fernando Gonzalezzel (7.) került a Vörös kvartettbe, hármuk ellenük összesítésben 34/1 a mérlege.

Az Arany csoportban Nadal, Djokovic, a spanyol David Ferrer (6.) és a francia Richard Gasquet (8.) küzd majd körmérkőzéses rendszerben az elődöntőt jelentő első két helyért.

Ami a díjazást illeti, a három csoportmeccs lejátszásáért 90 ezer dollár jár, minden győzelem további 120 ezret ér, az elődöntős siker 370, a végső diadal pedig 700 ezer dollárt hoz a konyhára. Aki veretlenül hódítja el a trófeát, annak 1,52 millió dollár üti a markát.

A 4,45 millió dollár összdíjazású szupertorna első mérkőzését Nadal és Gasquet vívja vasárnap, magyar idő szerint reggel 7 órakor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását