2024. április 19. - Emma

Ne vessz el a füstben!

Általános és középiskolások részére hirdet pályázatot a Magyar Rákellenes Liga. A „Ne vessz el a füstben, válaszd az életet!" című pályázat káros szenvedély elleni harcra kívánja mozgósítani azokat a fiatalokat, akik életkori sajátosságaiknál fogva
2007. november 6. kedd 12:09 - Hírextra

A liga vezetői úgy vélik, van esély arra, hogy tisztább, egészségesebb, mosolygósabb világ vegyen körül bennünket, ehhez az is egy lépés, ha az iskolások (3 kategóriában: alsósok, felsősök, középiskolások) megpróbálják meggyőzni kortársaikat, szüleiket.

Egy-egy plakát - amit tollal, ceruzával, ecsettel egyaránt lehet készíteni - akár ezreket is megérinthet, és helyes elhatározásra ösztönözhet. A szervezők tudatosítani szeretnék, hogy milyen sokan folytatnak önpusztító életmódot, mennyire változatlanul élnek tovább az egészségkárosító szokások. A fiatalok pedig különösen keveset tudnak arról, hogy a „füstölgők" nem csak önmaguk, de a környezetükben élők egészségét is rombolják.

A beküldés határideje 2008. március 30. A májusi eredményhirdetésen a nyertesek jutalma sporteszköz, könyv, játék lesz. A Magyar Rákellenes Liga (1507 Budapest, Pf.: 7.) címére küldött plakát hátuljára a pályázó adatait (név, lakcím irányítószámmal, telefon, e-mail, az iskola neve, címe, a tanár neve) kell felírni, közölték a szervezők.

További információval Ulbrich Balázs szolgál - elérhető a 06-1-321-7445-ös telefonszámon, vagy a rakasz@rakliga.hu e-mail címen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását