2024. március 29. - Auguszta

Lovasi kirúgta a hokedlit a Kispál alól

Dupla válogatás-albummal és a decemberi koncerttel ünnepli huszadik születésnapját Magyarország egyik legnépszerűbb rockegyüttese a Kispál és a Borz, a banda frontembere azonban egyáltalán nem látja rózsásnak a jövőt.
2007. november 6. kedd 09:01 - Hírextra
Lovasi András a lapnak adott interjúban úgy fogalmaz: ha nem tudnak olyan dalokat írni, amelyek fontosak, amelyek hozzátesznek még a Kispál-életműhöz, ha csak magukat tudják ismételni, akkor nem kell ezt tovább ragozni. "Mert azt végképp nem szeretném, hogy a klasszikus magyar zenekarok többségéhez hasonlóan a múltunkból megnemesedve még elpengessünk egy darabig" - mondja a dalszerző-szövegíró-énekes.

Lovasi Andrásnak lesújtó a véleménye a mai magyar könnyűzenei iparról. Szerinte a média "megondóemberei" évek óta bojkottálják a legjobb zenekarokat, mondván, hogy azok rétegzenét játszanak. Lovasi szerint talán most, a Petőfi Rádió és a magyar MTV megjelenésével változik a helyzet, és olyan előadók, zenekarok is nagyobb nyilvánosságot kaphatnak, amelyek tényleg aktuálisak, frissek. "Ha ezek a csatornák működnek legalább két-három évig, és nem az történik velük, mint a PANKKK-kal, hogy egy évig jó volt díszkitűzőnek, aztán meg eljelentéktelenítették, akkor talán megmozdul az állóvíz - mondja a Kispál frontembere. "
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását