2024. április 27. - Zita

II. Erzsébet trendi

81 éves korában II. Erzsébet brit uralkodót beválasztották a világ legelbűvölőbb 50 asszonya közé. A Vogue magazin decemberi számában megjelenő toplistán a királynő olyan ifjú hölgyek társaságában szerepel, mint Kate Moss vagy Naomi Campbell.
2007. november 6. kedd 10:24 - Hírextra
"Ez egy nagyon nagy elismerés. Az uralkodó igen gyakorlatiasan közelíti meg a divatot, és nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy az alkalomhoz illően jelenjen meg" - reagált a Buckingham-palota szóvivője a hírre.

"A királynő ugyanolyan sikkes bakancsában és fejkendőjében, amelyet balmorali vidéki birtokán visel, mint amikor a koronaékszereket hordja. Az elegancia nem arról szól, hogy mit viselsz, hanem arról, hogy hogyan jelensz meg. A megjelenést nem lehet megvásárolni, és nem lehet hamisítani" - írta indoklásában a Vogue a brit uralkodóról, aki ebben a hónapban ünnepli gyémántlakodalmát és a jövő hónaptól elmondhatja majd magáról, hogy mindazok közül, akik valaha is Nagy-Britannia trónján ültek, ő uralkodik a legidősebben.

A lista érdekessége, hogy felkerült rá Helen Mirren angol filmszínésznő is, aki II. Erzsébetet alakítja az Oscar-díjat nyert A királynő című filmben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását