2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az osztrákok legyenek optimistábbak

Berti Vogts szerint az osztrákoknak sokkal optimistábban kellene várniuk a jövő évi Svájccal közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot. A korábbi 96-szoros német válogatott játékos szövetségi kapitányként 1996-ban Európa-bajnokságot nyert hazája nemzet
2007. november 6. kedd 10:30 - Hírextra

"A hazai pálya rengeteget számít, ha a szurkolók és a média a csapat mellé állnak, akkor a válogatott önmagát múlja majd felül és képes lehet kiemelkedő eredmény elérésére is" - mondta a "Terrier". "A tavalyi vb előtt Németországban is legfeljebb a szakmai stáb hitt abban, hogy érmes lehet a válogatott, a tornát körülvevő fantasztikus hangulat, a szurkolók szeretete azonban szárnyakat adott a német csapat tagjainak."

Vogts úgy véli: a rendező ország abból a szempontból mindig nehezebb helyzetben van, hogy kimarad a tornát megelőző selejtező-sorozatból, ezért két évig nem játszik tétmeccset.
"Egy barátságos találkozón, bárki az ellenfél, nem olyan motiváltak a játékosok, mintha komoly tétért játszanának. Az Eb-n a fiatal osztrák csapat pozitív meglepetést okoz majd."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását