2024. május 3. - Tímea, Irma

Henin győzött

A világelső és címvédő belga Justine Henin győzelemmel kezdett a madridi női tenisz-világbajnokságon: két játszmában verte az orosz Anna Csakvetadzét. A belga klasszis fölényesen nyerte az első szettet, a másodikban riválisa összeszedte magát és fej fej m
2007. november 6. kedd 22:58 - Hírextra

A hajrában azonban Csakvetadze egyet hibázott és ez végzetes volt számára.

Eredmény:
Sárga csoport:

Henin (belga, 1.)-Csakvetadze (orosz, 7.) 6:1, 7:6 (7-4)
A nyolc játékos két négyes csoportban küzd a továbbjutásért: a sárgában Henin és Csakvetadze mellett a szerb Jelena Jankovic és az amerikai Serena Williams kapott helyet, míg a vörös kvartettben Kuznyecova, Sarapova, Ivanovic és Hantuchova lép pályára.

A csoportok első és második helyezettjei jutnak az elődöntőbe, majd a szombati keresztbejátszás győztesei kerülnek a fináléba. A végső sikerért egymillió dollár és 750 világranglista-pont jár, de még a csoport negyedik helyezettje is százezer dollárral és 105 ponttal lesz gazdagabb.

A hárommillió dollár összdíjazású nyolcas torna második mérkőzését az orosz Marija Sarapova és a szlovák Daniela Hantuchova vívja, majd késő este a Szvetlana Kuznyecova (orosz)-Ana Ivanovic (szerb) párharccal zárulnak az első nap küzdelmei.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását