2024. április 18. - Andrea, Ilma

Elkészült a Star Wars-paródia

A Twentieth Century Fox Home Entertainment januárban megjelenő DVD-je soha nem látott képsorokat, kommentárokat, George Lucas-szal és másokkal készített interjúkat tartalmaz, valamint betekintést kínál a következő intergalaktikus kalandba. Kapható lesz eg
2007. november 6. kedd 13:51 - Hírextra

Réges régen, de valahogy mégis a jövőben ... a Twentieth Century Fox Home Entertainment egészen frenetikus képet ad a Star Wars(TM) világegyeteméről, amikor megjelenteti a Family Guy Presents: "Blue Harvest" című DVD-jét, a Csillagok háborúja (Star Wars) elsőként forgatott, negyedik epizódjának paródiáját. A DVD január 15-én jelenik meg az amerikai és kanadai üzletek polcain, egy héttel később pedig a világ többi országában is piacra dobják. A "Blue Harvest"-ben Peter, Lois, Chris, Stewie, Brian és a quahogiak legjobbjai George Lucas kedvenc sci-fi filmeposzának középpontjában találják magukat. Fergeteges bohózatot kerekedik belőle: Han Solo (Peter) Dumpster bútorok után kutat, Darth Vader (Stewie) összecsinálja a pelenkáit, Luke (Chris) thai harcosok ellen küzd, C-3PO (Quagmire) pedig egy 1980-as évekből származó mátrixnyomtatóval flörtöl. Az epizódszereplők – Rush Limbaugh, Chevy Chase, Beverly D'Angelo és Helen Reddy – is fantasztikusan komédiáznak.

A Family Guy Presents "Blue Harvest" "igazi tisztelgés, amely a Csillagok háborúján alapul, de sok mindent megmutat a való életből is" (Associated Press). A DVD több mint négy percnyi, korábban sehol be nem mutatott anyagot, nem cenzúrázott dalszövegeket, animációt, kommentárokat, valamint Seth MacFarlane-nal és George Lucasszal készített interjúkat tartalmaz, és betekintést kínál egy most készülő Family Guy Csillagok háborúja paródia műhelymunkáiba. A "Family Guy" és a "Star Wars" híveinek egy különleges DVD-vel is kedveskednek, amelynek gyűjthető lesz a csomagolása, és lesz benne többek közt néhány csereberélhető kártya, egy exkluzív kiadvány, egy háromdimenziós szemüveg és egy póló. A The Family Guy Persents: "Blue Harvest" DVD-t az Egyesült Államokban 22,98 dolláros, Kanadában pedig 25,98 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron hozzák forgalomba. A különleges kiadást az Egyesült Államokban 34,99 dolláros, Kanadában pedig 46,98 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron forgalmazzák.

Family Guy Presents: "Blue Harvest" – szinopszis

A Griffin-klán olyan fantasztikus paródiát készített minden idők legnagyobb sci-fi eposzából, hogy ellenállhatatlan nevetés jön ránk. Peter alakítja a hencegő Han Solót, Lois a szexis Leia hercegnőt, Chris a serdülő Luke Skywalkert, Brian pedig egy nyájas modorú Csúbakkát. A rekeszizmot megmozgató gegekkel, frenetikus poénokkal teli intergalaktikus szatíra olyan paródia, amelyet a Family Guy egyetlen rajongója sem nélkülözhet. Az epizód címe abból a kódnévből származik, amelyet a Csillagok háborúja hatodik, A Jedi visszatér című epizódjának forgatása közben használtak.

Family Guy Presents: "Blue Harvest" – jellemzők

Rendes kiadás
- Több mint négy percnyi kizárólagos DVD-anyag
- Animáció/Kommentárok
- Interjú Seth MacFarlane-nal és George Lucas-szal
- cenzúrázatlan dalszövegek
- ízelítő a következő Csillagok háborúja paródiához: "Something, Something, Something Dark Side"

Különleges kiadás
- Family Guy Presents: "Blue Harvest" rendes DVD-kiadást
- gyűjthető csomagolás
- háromdimenziós harci terep
- háromdimenziós szemüveg
- póló
- csereberélhető kártyák
- exkluzív kiadvány

A teljes konfigurációt és a piaci bevezetés dátumát az egyes piacokon szerint külön-külön teszik közzé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását