2024. május 5. - Györgyi

Beindul a nonstop járat

A kínai légitársaságok zászlóshajója, az Air China december 1-jével beindítja Peking és az ausztráliai Sydney közötti új, nonstop járatát, amely hetente háromszor közlekedik a társaság újonnan beszerzett, széles törzsű Airbus A330 típusú gépével.
2007. november 6. kedd 14:01 - Hírextra
A járatbővítés egyúttal kényelmesebbé teszi az utazást azon európai légi utasok számára, akik Kína érintésével akarnak Ausztráliába repülni.

A vadonatúj gépekkel történő, ausztráliai desztinációjú járatbővítés az Air China gyors ütemű növekedését és erejét bizonyítja, valamint azt, hogy készül a 2008-as pekingi olimpiai játékokra, illetve hogy meg akar felelni a kínai lakosság egyre nagyobb nemzetközi utazási igényeinek.
Az új járatokat az utasok kényelméhez igazították, a CA173 számú járat Pekingből minden hétfőn, szerdán és pénteken délután 3:30 órakor indul, és másnap reggel 6:15 órakor érkezik meg Sydneybe. Visszafelé a CA174 számú járat minden kedden, csütörtökön és szombaton este 9 órakor indul, és másnap reggel 5:50 órakor érkezik Pekingbe. (Az időpontok helyi idők.)
- Izgalommal várjuk, hogy hogyan fogadják utasaink a Kína és Sydney közötti új és kiváló utazási lehetőségeket. Mint Kína egyetlen zászlóvivő légitársasága az Air China elkötelezetten szolgálja ki azokat az utazási igényeket, amelyeket az ország és a globális légiforgalmi piac elvár tőlünk. Örömmel vezetjük be ezeket a nonstop járatokat az új A330-as gépekkel, és bizonyítjuk velük ügyfeleinknek, hogy az ő kényelmükért dolgozunk és növekszünk - mondta Zsang Lan, az Air China első alelnöke.

Az Air China légitársaságról

Az Air China mint Kína egyetlen hivatalos zászlóvivő légitársasága és a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékok légiforgalmi partnere (HKEX: 0753; LSE: AIRC; SSE: 601111) pekingi központtal sűrű járathálózatot, számos közvetlen összeköttetést épített ki 78 hazai és 39 külföldi város között. A már világszerte ismert légitársaság egyre nagyobb nemzetközi elismerésnek örvend: szolgáltatásait egyre többen értékelik magas színvonalúnak, és a hagyományos kínai szívélyesség és vendégszeretet révén a többi légitársaságtól jól megkülönböztethetőnek. Az Air China közlekedteti a legtöbb légi járatot Európa és Kína között. Európai központja Frankfurtban van, és a kontinensről Frankfurtból, Münchenből, Párizsból, Londonból, Rómából, Milánóból, Stockholmból, Moszkvából és Madridból indít összesen heti 130 közvetlen járatot Pekingbe és Sanghajba. Ezenkívül az Air China nagy jelentőséget tulajdonít a külföldi légitársaságokkal való együttműködésnek. Járathálózata gyorsan bővül, hogy idővel még több európai várost szolgálhasson ki: Koppenhágát, Helsinkit, Bécset, Isztambult és sok német várost.
Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását