2024. április 28. - Valéria

Újra sorsolják a pekingi jegyeket

A múlt heti rendszerleállás miatt a pekingi olimpia szervező bizottsága úgy határozott, hogy a jegyárusítás második körében is sorsolással döntenek majd a belépők sorsáról.
2007. november 5. hétfő 11:49 - Hírextra
Az eredeti terveknek megfelelően az eladások második szakasza múlt kedden indult el. A jegyek a korábbi etappal ellentétben ezúttal az érkezési sorrend alapján találtak volna gazdára, ám az igénylők milliós rohama az interneten és a Bank of China fiókjaiban is szinte pillanatok alatt megbénította a rendszert. A kereskedést így néhány óra után felfüggesztették.

A szervezők hatnapos "hallgatás" után hétfőn - miután elismerték, elszámították magukat - bejelentették, hogy a felkínált 1,8 millió jegyre december 10. és 31. között lehet leadni a rendeléseket és a sorsuk majd sorsolás útján dől el.

Múlt kedden 43 ezer jegyet sikerült eladni, mielőtt lefagyott volna a rendszer, míg a márciustól augusztusig rendezett első szakasz során 1,6 milliót.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását