2024. április 25. - Márk

Tíz háziorvos szervezetet hozott létre

Tíz taggal megalakult a Háziorvosok Országos Egyesülete hétfőn Budapesten - tudatta az egyesület elnöke, Balogh Sándor. Az egyesület célja a szakmai érdekvédelem, amely - mint mondta - eddig igazán nem fogalmazódott meg - mondta az elnök.
2007. november 5. hétfő 17:52 - Hírextra
A sajtótájékoztatóra készült írásos anyag szerint az egészségügyi reform eddigi lépései a szabályozott piaci elvű működést erősítik a szolgáltatók oldalán, amely tendencia erősödése várható a több-biztosítós rendszerbe való áttéréssel.

A most megalakult egyesület célja, hogy közreműködve a háziorvosokkal és az alapellátásban dolgozó orvosokkal, biztosítás-finanszírozási és egyéb kérdéseket kidolgozza.

Az egyesület szándéka, hogy a háziorvosokat a lehetséges legkedvezőbb eredmény elérésére ösztönözze.

Az egyesületnek jelenleg 10 tagja van. Magyarországon több mint 6.800 háziorvos dolgozik.

Mint Balogh Sándor az MTI-nek elmondta, várhatóan rohamosan növekszik majd a társaság létszáma, jelen pillanatban is már több szakember áll rendelkezésükre. A céljuk az: elősegítsék a háziorvosok munkakörülményeinek finanszírozásának lehetőségeit.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását